9 augusti 2020
15:00

Falu BS FK

Referat: Bullermyrens IK U - Falu BS FK

Match mot ett förväntat topplag i serien och vi visste att det skulle bli en tuff match att ta poäng i. Tyvärr bjuder vi på två mål i den första halvleken efter två felpassningar på egen planhalva, varav det ena redan efter 8 minuter.
Vi kvitterar däremellan på straff och spelmässigt är det jämnt, men inget av lagen skapar så mycket farligt på egen hand.

I andra halvlek lyckas Falu BS göra 1-3 lite turligt efter en hörna och när sedan Amir utgår skadad och våra motståndare i anfallet efter gör 1-4 p.g.a. att vi inte är på tå i försvaret så är matchen avgjord. Vi släpper in ytterligare ett mål innan matchen är slut på grund av att vi är okoncentrerade på en frispark.

Inget att säga om förlusten, vi möter att lag som för dagen är en klass bättre än oss på det mesta. Dock blev siffrorna något för stora sett till matchbilden. Vi har genom hela matchen svårt att skapa något riktigt farligt framåt och fastnar oftast innan vi kommer till målchans. Matcherna duggar tätt så vi tar nya tag till veckan med bortamatch mot MIL på torsdag.